hits

Vakkert fra Skywind

Dette er kanskje litt nerdete, men jeg er blitt litt interessert i dette non-profit community prosjektet som tar for seg å få Morrowind over på Creation engine. Skywind som prosjektet heter ble startet på i 2012, og var en periode åpen for nedlasting men etter at prosjektet gikk fra å bare være ambisiøst til å bli ekstremt omfattende ble det tatt ned. Prosjektet er langt på vei en fullstendig remake av Morrowind, med tilhørende utvidelser,  og om det lykkes å bli ferdig noen gang så skal jeg garantert prøve det ut.

Det har vært litt stille fra prosjektet, men denne uken slapp de en video hvor de viser frem noe av det ferdige arbeidet sitt. De vil ikke ut med en releasedato ennå, så jeg antar det er lenge til vi kan forvente å få laste ned noe, men det er moro å se hva de har laget til nå.

Dette prosjektet er tegn på noe større og mer enn sin egen tyngdekraft. Lykkes dette og lignende prosjekter er det etter min mening et tegn på en mod-utvikling der man går fra små forbedringsmods, skins og funskjoner, til å videreutvikle fullgode selvstendige spillopplevelser i et univers som er tilrettelagt av alt fra profesjonelle store spillutviklingsselskaper som Bethesda til amatørgrupper og enkeltstående forfattere/spillutviklere. Fremtiden ser lys og fin ut.

#spill #gaming #skywind #theelderscrolls

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Leifnarr Riften

Leifnarr Riften

48, Oslo

Leifnarr var en Nord-bonde som ble drept av en gruppe banditter. Liket hans ble funnet i Broken Helm Hollow bak en hemmelig dør i fjellveggen til et torturkammer. Han etterlot seg kona Grosta og sønnen Gralnach.

Kategorier

Arkiv