hits

Styr unna X-files

Anyone out there.
Licensed from: 72soul / yayimages.com

Det er kanskje ikke tidenes TV-serie, men jeg skal innrømme at jeg så noen av dem i sin tid. Vi snakker tross alt om en tid da underholdning var tynt distribuert, egentlig. Ni sesonger ble det i alt før de la ned produksjonen, men jeg ga meg nå lenge før den siste. Populært var i hvert fall X-files, og det var vel fordi det mikset inn masse konspirasjon med lett UFO-underholdning.

I helgen tenkte vi derfor å sjekke ut den nye sesongen - sesong 10. Det er de samme skuespillerne nå som før og vi tenkte at det sikkert er lagt litt energi ned i å få dette til å bli kjempebra siden det jo er en klassiker de skal videreføre. Første epsiode ble i så måte litt overraskende. Ingen ny intro, men den gamle? Joda, en referanse til "originalen" er alltid fin. kanskje det var en slags tribute til seg selv eller noe slikt. Uansett, vi så nå gjennom første episode og tenkte at dette var kanskje i overkant gjennomsnitlig?

Vi hadde imidlertid lest at denne serien tok seg opp, så vi kjørte i gang episode to (joda hadde lest andre ting også, men så ville vi jo helst at dette skulle være bra). Resultatet var det samme, temmelig kjedelige saker og ikke akkurat en høydare. Men alle gode ting er tre, tenkte vi og klinka til med en episode til.

Akkurat det angret vi på. I tredje episode går denne serien fra å være en middelmådig produksjon til å bli latterlig. Uten å spoile noe som helst kan jeg si såpass at vi satt og lurte på om dette nå plutselig var konvertert til en komi-serie. Vi holdt ut, men måtte konstatere at dette ikke en gang var god komedie.

Styr unna.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Leifnarr Riften

Leifnarr Riften

48, Oslo

Leifnarr var en Nord-bonde som ble drept av en gruppe banditter. Liket hans ble funnet i Broken Helm Hollow bak en hemmelig dør i fjellveggen til et torturkammer. Han etterlot seg kona Grosta og sønnen Gralnach.

Kategorier

Arkiv