hits

Gems i Steamsalget


Det er Lunar new year salg på Steam og blant spillene som er satt ned er det noen riktige gode tilbud som du bør slå til på fordi spillene er veldig bra og tilbudet vesentlig.Jeg har dem alle som dere ser av bildene, så jeg anbefaler dem ut fra egen liking og erfaring.

Et av de er Sid Meyers Civilization V. Denne spillstandarden innen turn based strategispill ruver helt alene i toppen. Det har eksistert siden begynnelsen av 90-tallet, og du kan nå få hovedspillet for bare 50,-. Det er det verdt den femtilappen om det så bare er for et par prøverunder. Jeg sier slå til, du vil ikke angre. Jeg har mange tusen timer bak meg med dette spillet, og er du ute etter litt vennlig fiendeskap med en kompis så er det lite som kan måle seg med en skikkelig multiplayerkamp i dette spillet. Det tar nemlig fort en dag eller to å komme seg i posisjon. Du investerer litt i den tvekampen for å si det slik.

Skal du ta opp et av de litt "nygamle" storspillene så er 85,- for Shadow of Mordor et veldig godt kjøp. Det blir garantert mindre enn en krone per spilltime om du liker hack and slash i god kombinasjon med stealth. Det spesielt tiltalende med spillet er at motstanderne dine lærer etter å ha møtt deg, og at det blir vanskeligere og vanskeligere etter hvert som du taper. Og tape gjør du - garantert. Ved enkelte anledninger vurderer du seriøst å starte helt på nytt for å klare å komme deg gjennom. Storyen er tynn her, men det er nok av fights og oppdrag til å fylle 85 timers spillmoro.Så var det Skyrim da. Trettifemkroner!! Joda, begynner å bli et gammelt spill, men jeg har et eget rom i mitt spillhjerte for dette spillet og dette koster altså en pose potetgull. Om du ikke har dette fra før så anbefaler jeg det på det sterkeste mens du ennå kan få noe ut av spillet uten å tenke over alderen. Svakheten med spillet er at det ikke er noen multiplayer, men det er også den eneste. Det flommer dessuten over av kvalitetmods og utvidelser i Steam Workshop, hvilket gir deg muligheter til eksempelvis å få moderne grafikk på spillet. 

I spillhjertet er det også rom for andre fantastiske spill i en helt annen genre. Nå som puzzlespill er litt i vinden kan man trygt vurdere å sette seg ned og løse umulige floker i The Talos Principle. Det går ut på å bruke ulike kombinasjoner av hjelpemidler for å frigjøre en fange. Det er ulike vanskelighetsgrader på spillet, men om du spiller dette spillet gjennom uten å uttale "dette er helt umulig", så er du flink til å undertrykke frustrasjon. 67,50 for å møte din mentale begrensning i en endeløs rekke av håpløse puzzles? Jeg vil kalle det et røverkjøp.

Og til sist et annet røverkjøp for en snau femtilapp. Banished. Banished er vanskelig, veldig vanskelig. Men lykkes du i å mestre dette spillet så har du "rundet det". Det går fint å spille mer etter det, men jeg må innrømme at jeg har låst opp 58 prosent av presentasjonene og vet ikke om jeg klarer å ta flere. Liker du en utfordring, så er dette spillet for deg.

Har du noen spill du mener er eksepsjonelt gode i det pågående salget så del det gjerne. Jeg er i hvert fall interessert i "gjemte perler". Salget er over på fredag :-)
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Leifnarr Riften

Leifnarr Riften

48, Oslo

Leifnarr var en Nord-bonde som ble drept av en gruppe banditter. Liket hans ble funnet i Broken Helm Hollow bak en hemmelig dør i fjellveggen til et torturkammer. Han etterlot seg kona Grosta og sønnen Gralnach.

Kategorier

Arkiv