hits

Kortspill liksom


Jeg synes disse kortspillene er kjedelige saker. For lite action, og litt sånn 1985 da det var rollespill som var greia. Jeg ble aldri god i rollespill på den tiden heller. Det appelerte til meg. Jeg elsket storyen, jeg elsket fantasidimensjonen men det ble rett og slett for mye styr med notater og bøker for meg. Dessuten  hadde jeg ikke den samme tålmodigheten som kompisene mine hadde til å holde et rollespill gående i måneder og år. Hadde ikke tid heller, for den saks skyld. Den gang var multiplayer RPG's folk i et rom med en gamemaster og bunker med kort, gjenstander og notater og terninger. En haug med terninger..... Etter mange forsøk valgte jeg bøkene i stedet.


Tilbake til kortspill. Altså ikke vri åtter og poker, men av typen Eldheim . Jeg synes de er så gørr kjedelige at jeg har tatt dem helt bort fra min søken. Selvfølgelig veldig urettferdig, men jeg har avvist dem for egen del av samme grunn som den gang gutta ville spille rollespill. De blir for mye "greier".

Så dukker plutselig dette Wartile opp. jojo, Jeg kjenner til Darkest dungeon, men der går man sidelengs og det liker jeg heller ikke, i hvert fall ikke i i rundebasert struktur. Men Wartile virker annerledes. Det ser faktisk litt gøy ut. Kanskje det bare er grafikken og animasjonen, men slik prosjektet presenteres på kickstarter frister det meg uten tvil. De går etter 55' GBP og har snart tolv av dem på plass. Blir spennende å se hva de kan få til, og om dette kanskje endelig får meg inn i kortbaserte spill :-)#gaming #spill #Wartile #RPG

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Leifnarr Riften

Leifnarr Riften

48, Oslo

Leifnarr var en Nord-bonde som ble drept av en gruppe banditter. Liket hans ble funnet i Broken Helm Hollow bak en hemmelig dør i fjellveggen til et torturkammer. Han etterlot seg kona Grosta og sønnen Gralnach.

Kategorier

Arkiv