hits

Sjarmerende tidtrøyteDet var Sega-tilbud i helgen på Steam og jeg la noen få kronestykker på bordet for spillet The Cave. Et enkelt spill om å sette sammen et team og utforske en særdeles farlig grotte. Spillet viste seg å være svært sjarmerende, og ga meg nødvendig avslappet distraksjon i helgen.


Du kan spille en rekke karakterer, og jeg valgte å gå inn i grotta med kvinnen fra fremtiden, ridderen og en hillbilly. Om jeg ikke lo så kraftig, så tok jeg meg selv i å site og smile og humre mens jeg spilte. Spillet viste lekenhet i grafikk, animasjon og historie, og ga meg litt assosiasjoner til Little Big Planet, uten sammenligning forøvrig. Teamet av spillkarakterer du velger må samarbeide, og det gjør oppgavene du skal gjennom litt mer utordrende enn de ellers ville ha vært.

Trenger du noe rimelig og hyggelig tidtrøyte så kan du trygt bruke 24,99 kr på dette spillet. Det er halvparten av en spontan bussbillett i Oslo det.#gaming #spill #thecave

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Leifnarr Riften

Leifnarr Riften

48, Oslo

Leifnarr var en Nord-bonde som ble drept av en gruppe banditter. Liket hans ble funnet i Broken Helm Hollow bak en hemmelig dør i fjellveggen til et torturkammer. Han etterlot seg kona Grosta og sønnen Gralnach.

Kategorier

Arkiv