hits

På den syvende dag bryter helvete løs - garantert


Dette er huset i et multiplayerspill vi har gående. Vi er to som spiller, Natt og Leifnarr, og de første syv dagene har vi arbeidet iherdig med å pusse opp en utbrent rønne til noe som både er beboelig (ikke så viktig) og kan stå i mot hordene når dagen kommer (veldig viktig). Nøyaktig når de kommer hersker det en viss usikkerhet omkring, men vi er ikke i tvil om at de kommer. Og vi vet at vi kun har syv dager på oss før det kan skje.

Livet i 7 days to die er nådeløst, men ikke håpløst. Vi har en viss sjanse. Det er grenser for hva vi har lært oss på disse dagene, men all oppussingen har gitt oss masse poeng å bruke på skills. Ikke helt meningsløst arbeid med andre ord.

Uansett, den syvende dagen er snart over og det er ikke noe mer vi kan gjøre nå. Ting virker rolig og Natt har funnet seg noe å drive med IRL. Leifnarr er imidlertid ikke like rolig og har gått opp på taket. Leifnarr er forberedt på det verste og håper forsterkningene holder. Det hadde ikke vært mulig å rekke å forsterke huset bedre. Dette er maks av hva vi har klart på de dagene vi har hatt til rådighet. Nå er det bare en ting som gjenstår - hordene.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Leifnarr Riften

Leifnarr Riften

48, Oslo

Leifnarr var en Nord-bonde som ble drept av en gruppe banditter. Liket hans ble funnet i Broken Helm Hollow bak en hemmelig dør i fjellveggen til et torturkammer. Han etterlot seg kona Grosta og sønnen Gralnach.

Kategorier

Arkiv