hits

Skyrim remastered?E3 nærmer seg og ryktene går om hva som venter oss i år. Som vanlig er det masse snakk om oppfølgere av de store spilltitlene, Elder Scrolls inkludert. Jeg har veldig lyst til å høre om det neste Elders Scrolls spillet, det må jo komme. Tamriel er ikke halveis dekket, så Bethesda har i hvert fall mange muligheter til å fortsette. Elder scrolls online var og er for mange fremdeles veldig moro, selv har jeg fått nok, så jeg venter på det neste store. Og det skulle være Elder scrolls VI. Ryktene om dets utvikling har skutt fart etter Fallout 4 lanseringen i fjor, og særlig etter at det vel må erkjennes at Fallout 4 ikke har hatt den suksessen Bethesda hadde håpet på.

Skyrim er med sine snart 11 millioner solgte den enkeltstående tittelen Bethesda har solgt mest av - by far, og spillet spilles mye fremdeles. Så ryktene om videreutvikling er der på det jevne. Men nå er det flere som hevder at de har bekreftelser fra innsiden av Bethesda om en remastered versjon av Skyrim. Hva det innebærer har jeg ikke helt fått med meg, men jeg håper det blir mer enn bare en grafisk oppgradering.  Et par nye DLC's hadde ikke vært å forakte, for eksempel. Men uansett hva selve remastered-versjonen viser seg å være så synes jeg det er gode nyheter fordi det betyr at Elder scrolls teamet jobber med mer enn ESO og at det kanskje betyr at vi om ikke alt for lenge kan forvente oss spill nummer seks i serien.

Fallhøyden er enorm, så hadde jeg vært teamleder hadde jeg gått veldig grundig til verks med en oppfølger av Skyrim, men jeg hadde gjort alt for å levere en. Skyrim og Elder scrolls serien er en for stor suksess til å bli avsluttet nå. 

#skyrim #elderscrolls #spill #gaming

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Leifnarr Riften

Leifnarr Riften

48, Oslo

Leifnarr var en Nord-bonde som ble drept av en gruppe banditter. Liket hans ble funnet i Broken Helm Hollow bak en hemmelig dør i fjellveggen til et torturkammer. Han etterlot seg kona Grosta og sønnen Gralnach.

Kategorier

Arkiv