hits

Jeg skal ha en slik scorpion!

Microsoft imponerte meg i dag, gitt. De som kjenner meg vet jeg er en PC-spiller, men nå er jeg helt sikker på at jeg også kommer til å kjøpe meg en xbox. Riktignok ikke før julen 2017, men da vet jeg hva far skal sikre seg under det hedenske juletreet i stua. Men det er ikke kun spesifikasjonene til neste generasjon xbox med 4K og High Fidelity, åtte CPU-kjerner, seks teraflops og full VR-kapasitet som imponerte meg, men ordene som løp over lerretet og fra nær sagt samtlige på scenen gjennom hele forestillingen "Xbox one and windows 10".

Det at Microsoft satser så tungt på plattformuavhengighet er veldig bra i seg selv. At de sikrer full generasjonskompabilitet også. Men det som er mest lovende er at de nå ser ut til å smelte sammen PC og konsoll, samtidig som de bygger konsollet så kraftig som de gjør i prosjektet de har navngitt "project Scorpio". Xbox everywhere, xbox live begynner å leve opp til navnene sine.

#gaming #xbox #spill

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Leifnarr Riften

Leifnarr Riften

48, Oslo

Leifnarr var en Nord-bonde som ble drept av en gruppe banditter. Liket hans ble funnet i Broken Helm Hollow bak en hemmelig dør i fjellveggen til et torturkammer. Han etterlot seg kona Grosta og sønnen Gralnach.

Kategorier

Arkiv