hits

En sommer uten No Man's Sky



Det ryktes mye i gamingindustrien, eller rettere sagt om spillene industrien arbeider med eller ryktes å arbeide med. No Man's Sky har det vært mange rykter om, spesielt fordi utviklerne er så hemmelighetsfulle rundt selve spillet. Mest spekulasjoner har vært knyttet til lanseringsdatoen, men de roet seg når de endelig gikk ut offisielt med 21. juni 2016. Men så begynner ryktene å spre seg igjen, og svært mange har påstått at utviklerne er forsinket.

På  deres hjemmesider står det fremdeles å lese at spillet er tilgjengelig for US, den 21. juni og Europa 22. juni så jeg har forholdt meg til at det bare er rykter. Men, litt søk utenfor selskapets egne flater så ser jeg at både Sony og Hello Games har bekreftet at lanseringen er utsatt til 8. august i år gjennom media. Jeg har forsøkt å finne den ene konkrete bekreftelsen, uten å lykkes, men søker man på  "no man's sky release date" så svarer Google 9. august:

Så universet må vente, sommeren blir fri for No Man's Sky spilling. 

#gaming #spill #nomanssky

 

Én kommentar

bernteriksandnes

19.06.2016 kl.12:25

Det ante meg dette her ja :( Men det er nå dårlig at det ikke er blitt oppdatert på spillets egne hjemmeside da.

Som jeg alltid bruker å si; "den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves". :)

Skriv en ny kommentar

Leifnarr Riften

Leifnarr Riften

48, Oslo

Leifnarr var en Nord-bonde som ble drept av en gruppe banditter. Liket hans ble funnet i Broken Helm Hollow bak en hemmelig dør i fjellveggen til et torturkammer. Han etterlot seg kona Grosta og sønnen Gralnach.

Kategorier

Arkiv