hits

Blir lenge å vente gittJeg hadde av en eller annen grunn notert meg at  Kingdome come skulle lanseres i år, men utviklerne sier det først er i 2017 spillet vil være ute av beta. Ittno No Man's Sky, og ittno Kingdom Come i sommer altså, eller - jeg har jo betatilgang så kanskje det blir litt mer spilling. Problemet med betatilgang til dette spillet er at det har en historie som alt spinner rundt, og jeg har ikke lyst til å spoile noe for meg selv. Jeg vil at opplevelsen skal være bra fra dag en.

Utviklerne var på E3 i forrige uke og det de viste og fortalte i dette intervjuet er oppløftende. Jeg gleder meg virkelig til å spille et spill som tar for seg den perioden i menneskets historie gjennom å fortelle og vise det "slik det faktisk var". Ikke minst på et så detaljert nivå som dette spillet ser ut til å legge seg på, med faktiske bygninger med korrekte funksjoner, innehavere og utseende. Korrekte våpen og rustninger, som fungerer som de fakisk gjorde, hverdagsliv fauna og tradisjoner som de en gang var og ikke minst en historie som spilles sammenvevd i virkelige hendelser.

Så - 2017, altså. Kan fort bli jula 2017 også, om vi skal ta dem på alvor. Men den som venter på noe godt osv. Dette blir veldig veldig bra

 

#gaming #spill #kingdomecome

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Leifnarr Riften

Leifnarr Riften

48, Oslo

Leifnarr var en Nord-bonde som ble drept av en gruppe banditter. Liket hans ble funnet i Broken Helm Hollow bak en hemmelig dør i fjellveggen til et torturkammer. Han etterlot seg kona Grosta og sønnen Gralnach.

Kategorier

Arkiv