hits

De beste bitene i piknikk-kurven

Det er sommer og nytt salg på gang på Steam. Dersom du er på jakt etter noen godbiter så er det flere i kurven de har satt frem. Noen av titlene jeg skrev om til vintersalget er på salg igjen, med samme gode priser og fortsatt varmt anbefalt. Om vi ser bort fra de mindre tilbudene a la 10% på ny tittel og slikt så er det noen knallbra tilbud også denne gangen:

This war of mine til NOK 35,- er et direkte røverkjøp. Om du liker vanskelige spill, med vanskelige valg, hvor du også kan definere spillet selv så er dette innenfor hva du bør ha testet ut. Spillet er usminket om det å være sivilist i en moderne krig og trettifem kroner for dette er nesten slik at man ikke bør la være.

 

SOMA er også billig underholdning. For hundrelappen får du nå noen timer med skrekk fra spillutviklerne som også har levert oss Insomniatitlene. I SOMA er du også en ganske bortkommen hovedperson som tvinges til å gjennomgå redsel og gru. Handlingen foregår i et veldig gjennomtenkt historieunivers og bør spilles i et mørklagt rom med ordentlig headset.

 

To andre gode tilbud, men ikke under hundrelappen er The witcher Wild Hunt og Fallout 4. Begge får du nå til halv pris, og har du dem ikke fra før så fyller du garantert alle regnværsdagene i sommer med disse fantasiske utgivelsene.#spill #gaming #steamsalg

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Leifnarr Riften

Leifnarr Riften

48, Oslo

Leifnarr var en Nord-bonde som ble drept av en gruppe banditter. Liket hans ble funnet i Broken Helm Hollow bak en hemmelig dør i fjellveggen til et torturkammer. Han etterlot seg kona Grosta og sønnen Gralnach.

Kategorier

Arkiv