hits

SommerspillSommern i Norge er fin. Været tillater mer slapp uteaktivitet enn i resten av året, men det er likevel nok dårlig vær til at man fint kan sitte inne litt også. Selv er jeg ikke væravhengig og føler absolutt ikke på at jeg MÅ være ute om sola skinner, men det er klart at en pils i skyggen mens humla suser forbi har sin sjarm og da uten en spillburk og skjerm foran meg.

Denne sommern er det flere spill som jeg bruker tiden på selvsagt, men et av de er til min egen overraskelse Elder Scrolls Online. Jeg trodde jeg var ferdig med det spillet, men startet det opp igjen og dro direkte til Wrothgarianfjellene i deres Orsinium DLC, eller "dowloadable" er vel ikke rette uttrykket i denne sammenhengen. Utvidelse er vel et bedre uttrykk. Jeg likte gjensynet med Tamriel såpass godt at jeg likegodt startet The Dark brotherhood også. Så etter å ha sikret forholdene i Wrothgar er jeg nå i gang på en morderisk løpebane for Nattens mor. Jeg er vel et godt eksempel på at det går an å ta MMO's i tidsporsjoner. det er merkbart at spillet er blitt justert dessverre, jeg skulle ønsket meg litt mer utfordringer når jeg spiller alene spesielt nå som jeg er så rookie igjen at det vil ta tid å bli god nok for gruppespill der vanskelighetsgraden er stor. Men noe dårlig underholdning er dette virkelig ikke. Jeg har sluttet å telle antall timer brukt i Tamriel.Men det holder ikke med ESO, for selv om jeg synes det er trivelig å reise rundt med min Lvl 50 dark elf, Belsebub, og redde verden så må det fremdeles tas litt av gangen for å ikke miste min interesse.

Jeg har masse spill å spille, men jeg har i anledningen sommeren kjøpt meg et par andre morsomme små edelstener på Steam. Det ene er Wasted som kom ut i forrige uke. Det ser unikt ut, det er veldig underholdende tekstforfatning og stemmeskuespill i spillet, og det er voksent. Her er det full splatteraction i en dystopisk ørkenlandskapsverden hvor du spiller en av de overlevende (eller etterkomere av en) etter at menneskeheten nesten utryddet seg selv med atomvåpen en gang på 80-tallet. De få som overlevde var ikke de smarteste, men de hadde en ting felles og det var at de tålte den radioaktive strålingen. Settingen er strålende i sin kritikk av alt de populære og moteriktige sto for på 80-tallet, og det er befriende å spille et så humoristisk spill som samtidig er bygget på mange av de samme grunnstrukturene som RPGs. Jeg har ikke spilt timesvis ennå, men vil garantert ha lagt noen timer bak meg før jeg er lei dette.

Det kan bli litt for mye latter innimellom, og da trengs det noe mørkt og nedstemt. ESO fikser ikke dette, så da valgte jeg å kjøpe meg INSIDE. Mye omtalt, og allerede "berømt" for sitt visuelle uttrykk og stemningsfulle lydlandskap. Det ser veldig lovende ut. Jeg har kun startet det opp og spilt litt av begynnelsen og feelgood var der umiddelbart. Eller, altså den feelgooden du får av nedstemthet, altså. Jeg skyndte meg å avslutte før det var for sent, for så å spare det til en regntung senkveld i sommer. Sidescroll til tross, jeg er sikker på at jeg vil like reisen!#sommer #gaming #spill #ESO #Wasted #Inside

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Leifnarr Riften

Leifnarr Riften

48, Oslo

Leifnarr var en Nord-bonde som ble drept av en gruppe banditter. Liket hans ble funnet i Broken Helm Hollow bak en hemmelig dør i fjellveggen til et torturkammer. Han etterlot seg kona Grosta og sønnen Gralnach.

Kategorier

Arkiv