hits

Viking raids med langbåter og annet nytt i Civilization VI


 

Det er ikke så lenge til vi har Sid Meier's Civilization VI tilgjengelig. Spillet noen av oss har fulgt i over 20 år. Jeg var en av de som hoppet over "New Earth" lanseringen deres og ut fra hva spillerne ga uttrykk for så var det en skikkelig blindspor i serien på linje med Alpha Centauri. Sunn skepsis også denne gangen fra min side inntil jeg så utviklernes videoer hvor de detaljert demonstrerer hvordan den nye spillversjonen er i praktisk spill. Dette ser veldig bra ut! Her er en video hvor de spiller Norge og viser hvor gjennomgående endringene er denne gangen - til det bedre! Det ser langt mer avansert ut enn Civ V og er vel dermed en potensiell tidstyv av dimensjoner.

21. oktober folkens, enogtjuende!

#spill #gaming #civilization6

2 kommentarer

AmigaOldskooler

19.11.2016 kl.09:42

Er litt nysgjerrig på det nye Civilization. Har forgjengeren, men den fenget ikke så mye som CIV 4 gjorde i sin tid. Vet ikke helt hvorfor. Mulig jeg tar en titt på denne. At Civlization serien består av tidstyver er det ingen tvil om. Timene går utrolig fort når man holder på, det er det ingen tvil om! :)

Leifnarr Riften

24.11.2016 kl.13:13

civ 5 var vel lant på vei en oppgradering av Civ 4, mens Civ 4 var et giant leap fra Civ 3. Denne versjonen er kanskje ikke et giant leap, men vesentlig annerledes en Civ 5. Jeg liker den så langt

Skriv en ny kommentar

Leifnarr Riften

Leifnarr Riften

48, Oslo

Leifnarr var en Nord-bonde som ble drept av en gruppe banditter. Liket hans ble funnet i Broken Helm Hollow bak en hemmelig dør i fjellveggen til et torturkammer. Han etterlot seg kona Grosta og sønnen Gralnach.

Kategorier

Arkiv