hits

Om Dual Universe lykkes ....Dette spillet er rått. Dual Universe er et fransk spillinitiativ som står midt i trenden av ambisiøse MMO's som vi kan forvente å spille i de nærmeste årene. Om de lykkes gjenstår å se, men de har holdt på en stund og har nå klart å hente inn 400 000 Euro av målet på fem. Det er 11 dager igjen av kampanjen og sannsynlig at de når målet.

Jeg håper de lykkes med pengeinnsamlingen på Kickstarter, og dernest håper jeg de lykkes med å realisere spillet. For lykkes de med det så vil dette være langt mer ambisiøst og gjennomført enn noe jeg har sett tidligere. Og ja, Leifnarr vil garantert etablere seg som en borger i dette parallelle universet.

Det vil om jeg forstår det de sier rett bli et spill som kombinerer en rekke spilltyper i ett, og at det hele er knyttet sammen i en sømløs verden uten annet enn noen få safesones å forholde seg til. Det blir survival, crafting, action, shooter, RPG, explore, strategy, engieneering, tycoon - kort sagt, alt på en gang. Det blir en verden som preges 90% av spillerne og hva de lager, ødelegger oppdager og gjør. Det blir alt fra massiv samhandling a la EVE og lone rangers som driver med sitt. Uansett vil alt knyttes sammen i et univers som er veldig lik den virkelige verden om du ser bort fra at vi mennesker for øyeblikket forholder oss kun til en planet.

Sjekk ut videoen deres hvor de presenterer prosjektet. Jeg håper de lykkes!

#MMO #spill #gaming #dualuniverse

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Leifnarr Riften

Leifnarr Riften

48, Oslo

Leifnarr var en Nord-bonde som ble drept av en gruppe banditter. Liket hans ble funnet i Broken Helm Hollow bak en hemmelig dør i fjellveggen til et torturkammer. Han etterlot seg kona Grosta og sønnen Gralnach.

Kategorier

Arkiv