hits

7 Day's to die Alpha 15 er ute og vanskeligere enn på lenge

Du skal være tålmodig om du skal følge dette spillet, men heldigvis er jeg det. Og selv om jeg mener de nå kaster bort masse potensiale for spillet sitt ved å bruke så lang tid på å ferdigstille det så er det moro hver gang en ny versjon legges ut.

Balansen i spillet er elendig, som vanlig, men det er en del av spillopplevelsen her. Det skal være veldig vanskelig å overleve, og veldig vanskelig å forutse hva som skjer. I versjon 15 så er dette mer sant enn på lenge, noe tilsynelatende planlagt mens andre ting skyldes bugs og feil. Men for oss PC-spillere så er dette et prosjekt, ikke et ferdig spill, så jeg er lykkelig.

Release notes denne gangen er rekordlange og alt for mye å gjenta her. Men oppsummert er det nå mer quests, det er en trader AI som er nyttig, masse nye bygninger og byer, større map, nye planter og spisbare ting, masse nye crafting features osv osv. Alt er nytt, så det er bare å sette seg ned og starte på ny.

Bilde fra utviklerbloggen til 7 days to die

#7daystodie #spill #gaming

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Leifnarr Riften

Leifnarr Riften

48, Oslo

Leifnarr var en Nord-bonde som ble drept av en gruppe banditter. Liket hans ble funnet i Broken Helm Hollow bak en hemmelig dør i fjellveggen til et torturkammer. Han etterlot seg kona Grosta og sønnen Gralnach.

Kategorier

Arkiv