hits

The Witcher - blood and wine siste boss ser umulig utJeg har klart meg gjennom det meste i Blood and wine. Litt dårlig planlegging førte meg inn i spillets svar på Alice's Wonderland med lite i tursekken, skadet rustning og slitte våpen. Det var en ganske krevende del også, så det lille jeg hadde å gå på ble raskt brukt helt ned til siste rest før jeg skulle møte kjempen. Kjempen fikset å slite ned det siste resten av beskyttelse i rustningen og våpnene. Men jeg overlevde og kjente på mestringen.

Det var bare en hake ved det hele. En hake jeg tviler på er satt der tilfeldig. En beundrende tanke går selvsagt til spillutviklerne.

Når kjempen lå død på marken var det bare å følge min ledsagerske til friheten - det vil si, etter en liten valgfri hendelsesløyfe gikk vi mot friheten. Tilbake til den virkelige verden hvor min ledsager er nøkkelen for å løse oppdraget - trodde jeg. Det jeg ikke visste var at det fra dette "brettet" bærer rett til den avsluttende bosskampen. Med nedslitt rustning, null mat, ingen reparasjonskits og fullstendig ødelagte våpen og rustning.

Om du har spilt dette spillet vet du hvilken situasjon jeg står i. Jeg er ikke sjanseløs, tror jeg. Men oppgaven jeg står ovenfor er sinnsyk. Jeg skal ikke spolie mer enn nødvendig, men den siste kampen krever mer enn at du er en tank. Du må inneha alle de tradisjonelle evnene, helt selv. Healing, damage og tank; du er alle tre. Jeg har minimum healingposjoner, null tankegenskaper og må stole på gift og en porsjon som gir tilbake skade til den som skader meg mht damage. Jeg har forøvrig ett våpen til; jeg må hoppe rundt som en Muhammed Ali i bokseringen og satse på at jeg klarer å smette unna tilstrekkelig til å stå ut denne lange kampen.

Så langt har jeg ikke lykkes.

Jeg har med andre ord satt meg selv i en shitty situasjon. Nå er spørsmålet; skal Leifnarr bite i det sure eplet og laste inn en lagret versjon av spillet fra før jeg dro inn i det fairytalelandet, fylle på med alt hva jeg har av ressurser og så stille grundig forberedt. Eller, skal jeg ta svien og forsøke å slå bossen med alle odds mot meg. Leifnarr er i tvil. Det første vil mest sannsynlig bli en vinn, men det siste vil gi meg langt større utfordring og mange timer i kamp.....#thewitcher #gaming #spill

2 kommentarer

mshildur90

29.10.2016 kl.13:45

Hehe, det er jo gøy med en utfordring da! Men litt dose flaks og skills klarer du det vel vil jeg tro! :D

Leifnarr Riften

02.11.2016 kl.18:40

mshildur90: puh.. ikke ennå

Skriv en ny kommentar

Leifnarr Riften

Leifnarr Riften

48, Oslo

Leifnarr var en Nord-bonde som ble drept av en gruppe banditter. Liket hans ble funnet i Broken Helm Hollow bak en hemmelig dør i fjellveggen til et torturkammer. Han etterlot seg kona Grosta og sønnen Gralnach.

Kategorier

Arkiv