hits

Brute force i Dishonored 2 er ganske moro

Fikk Dishonored 2 i julegave og det har ført til mye spilling denne julen. Spillet er et av de få som får tommel opp på PC selv om det virker som om spillselskapet har konsoll som sitt hovedfokus. Jeg forsøkte lenge å spille dette stealth, slik jeg antar er det utviklerne vil at du skal gjøre, men måtte til slutt gi opp. Jeg mangler kanskje tålmodigheten som skal til. Jeg har endt opp med å kjøre "psykopat-metoden". Alle som kommer min vei dør, om jeg får gjort noe med det. Ikke sivile, dog, de får leve. Men alt annet renses.

Jeg tenkte det kanskje ville ta bort litt av moroa, men det er faktisk ganske artig å snike seg innpå og med de begrensede ressursene man har ta ned alle motstanderne en etter en - eller i store smell som drar med seg flokker av gangen. Det er ganske stilig av utviklerne å lage et stealth-spill som også lar seg spille i fullt kaos. De har til og med laget achievements for det. Helt unikt er det ikke, men sjeldent nok til at det er verdt et blogginnlegg.

Jeg vil nok forsøke meg på stealth i en ny gjennomspilling, da som datter og ikke som far, men akkurat nå må jeg si at psykopaten i meg trives godt. Jeg er kommet til de støvete kvarterene. Nå blir det spennende om det i det hele tatt er mulig å bruke brute force taktikken der. Ønsk meg lykke til!


#spill #gaming #dishonored
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Leifnarr Riften

Leifnarr Riften

48, Oslo

Leifnarr var en Nord-bonde som ble drept av en gruppe banditter. Liket hans ble funnet i Broken Helm Hollow bak en hemmelig dør i fjellveggen til et torturkammer. Han etterlot seg kona Grosta og sønnen Gralnach.

Kategorier

Arkiv